طراحی پرسشنامه در راستای فرزندآوری
برگزاری جلسه

طراحی پرسشنامه در راستای فرزندآوری

جلسه قرارگاه جوانی جمعیت با موضوع طراحی پرسشنامه در راستای فرزندآوری و جوانی جمعیت در تاریخ 1401/05/05 و با حضور رئیس دانشکده پرستاری برگزار شد.

اطلاع رسانی اولین فلوشیپ آموزش به بیمار، خانواده و جامعه
اطلاع رسانی فلوشیپ

اطلاع رسانی اولین فلوشیپ آموزش به بیمار، خانواده و جامعه

اولین فلوشیپ آموزش به بیمار، خانواده و جامعه با همکاری اداره خدمات پرستاری، دانشکده پرستاری و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی از تاریخ 2 مردادماه 1401 لغایت 5 مردادماه 1401 برگزار می گردد.

پیام تبریک دکتر مصطفی بیژنی، رئیس دانشکده پرستاری به مناسب فرارسیدن دهه ولایت و امامت
پیام تبریک

عید قربان، عید رهایی از تعلقات است، رهایی از هر آنچه که غیرخدایی است و غـدیر سرچشمه همیشه جوشان ولایت است که از سینه تفتیده “خم” به جام محبت دوستداران پیامبر و خاندانش جارى است.

برگزاری کارگاه جوانی پویا، سالمندی سالم
برگزاری کارگاه آموزشی

برگزاری کارگاه جوانی پویا، سالمندی سالم

پیرو سلسه جلسات سبک زندگی ایرانی-اسلامی، کارگاه آموزشی جوانی پویا، سالمندی سالم با تدریس جناب آقای امیر فقیهی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری برگزار شد.