• 1402/02/19 - 20:48
بازدید دانشجویان

بازدید دانشجویان فوریت های پزشکی از مرکز دیسپچ 115 استان فارس

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی در تاریخ 19 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 9 تا 12 از مرکز دیسپچ 115 استان فارس بازدید علمی نمودند. در این بازدید که با همراهی آقای امیر فقیهی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری انجام شد، دانشجویان از مرکز شبیه سازی دیسپچ بازدید کرده و با روند انجام ماموریت ها و تعداد آن ها و نحوه اجرا و انتقال آن به پرسنل 115 در واحد اعزام عملیات آشنا شدند. همچنین  نحوه تریاژ 4 سطحی توسط پرسنل دیسپچ و نحوه صحبت با پرسنل توضیح داده شد و دانشجویان با واحد 50-10 آشنا شده  و سوالات و ابهامات خود را در این باره با پزشک مطرح کردند. بازدید از واحد EOC مرکز استان و مرکز شبیه سازی پرسنل دیسپچ 115  از دیگر برنامه های این بازدید علمی بود.