سرکار خانم رقیه فیروزیان

تلفن: 07153318075
ایمیل: firoozianelahe@gmail.com

شرح وظایف مسئول مرکز مهارت های بالینی:

• تهیه و آماده کردن وسایل کمک آموزشی جهت استفادۀ استادان،مربیان و دانشجویان در کلاس های تئوری( مولاژ، دستگاه فشار خون و....)
  • هماهنگی با گروههای مختلف پرستاری و فوریتها  در رنامه ریزی  آموزشی
  • کمک در آماده کردن مرکز  و همچنین کمک به مربیان جهت انجام برگزاری امتحانات میان ترم و پایان ترم به صورت آسکی
  • اختصاص وقت به دانشجویان جهت تمرین در مرکز  و نظارت و راهنمایی آنان در هنگام تمرین و تأیید برگه تمرین آنان بعد از اتمام کار
  • در اختیار قرار دادن  وسایل مربوط به اندازه گیری فشارخون  جهت دانشجویان  پرستاری با ارائه کارت دانشجویی
  • سفارش قطعات ووسایل مصرفی مورد نیاز در مرکز
  • آماده سازی و چک کردن دستگاههای  مرکز در شروع و پایان هر ترم (ساکشن،چراغ معاینه و.....)
  • تهیه و وسایل جدید جهت آموزش بهتر دانشجویان (دستگاه فشار خون مچی و بازویی دیجیتالی........)
  • اجرای مقررات استفاده از  مرکز  در راستای بهینه سازی امور آموزشی
  • ارائه گزارش کار ماهیانه مرکز به معاون آموزشی
  • همکاری در تهیه و تحویل برخی وسایل مورد نیاز دانشجویان در فیلدهای بالینی
  • همکاری در انتقال وسایل مورد نیاز به غرفه های دانشکده به مناسبتهای مختلف از قبیل روز دانشگاه،هفته سلامت،هفته مشاغل و........

تحصیلات

کارشناسی ارشد روان پرستاری