• 1402/09/15 - 08:46
تبریک روز دانشجو

پیام تبریک دکتر بیژنی رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت فرارسیدن 16 آذرماه و روز دانشجو

فرارسیدن روز دانشجو، روز گرامیداشت علم آموزی و حقیقت جویی، بر تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان عزیز و پرتلاش دانشکده پرستاری تبریک و تهنیت باد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانش را بجوئید و آن را با بردباری و متانت بیارایید و در برابر کسی که به او دانش می‌آموزید، فروتن باشید. امام جعفر صادق(ع)( کافی، جلد ۱، صفحه ۳۶)

۱۶ آذر روز دانشجو روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استبداد و استعمار غرب است. روز دانشجو افتخاری برای فرهنگ، سرزمین و ملت ایران است و این روز به‌حق به یادگار در دفتر تاریخ  سرزمین ایران ثبت شده است.

بدون شک نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانانی است که با خون خود نهال پر خیروبرکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.آن نهال امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شد و حالا به دست جوانان این سرزمین بخصوص دانشجویان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه و بخصوص دانشجویان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی میهن اسلامی مان هستند، در قبال آن وظیفه دارند و ما دانشجویان  به مصداق ز گهواره تاگور دانش بجوی در کنار علم اندوزی باید نهایت درایت، تلاش، بینش سیاسی و عقیدتی داشته باشیم تا به اسم و محتوای نام دانشجو برسیم.

اینجانب، ۱۶ آذر ماه، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان، اساتید و تلاشگران عرصه علم و دانش تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم که شما دانشجویان همواره در تحصیل علم، معرفت و تهذیب نفس موفق و موید باشید.