• 1401/03/21 - 14:09
دیدار با رئیس اورژانس استان فارس

دیدار عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری با رئیس اورژانس استان فارس

جناب آقای امیر فقیهی عضو هیئت علمی و مدیرگروه فوریت های پزشکی در دیدار با جناب آقای دکتر محمدجواد مرادیان رئیس سازمان اورژانس استان فارس در مورد روابط متقابل دانشکده پرستاری و سازمان اورژانس و لزوم همکاری در زمینه های مشترک به گفتگو نشست. در این دیدار صمیمانه موضوعات مختلفی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و آقای فقیهی خاطر نشان کرد انشاالله در آینده با گسترش روابط بین این دو دستگاه شاهد انجام طرح های پژوهشی مشترک با سازمان اورژانس کشور خواهیم بود. لازم بذکر است که در پایان این دیدار جناب آقای فقیهی از مرکز شبیه ساز dispatch  اورژانس که برای نخستین بار در کشور طراحی شده است، بازدید بعمل آوردند.