• 1402/03/22 - 22:11
گزارش

برگزاری نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای تحصیلات تکمیلی در سطح کشور

نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی در تاریخ 21 خردادماه 1402 از ساعت 9 الی 12 برگزار گردید. در این آزمون که در 6 ایستگاه اختصاصی و در محل سالن اساتید ماندگار برگزار گردید، دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی ورودی 1400 حضور داشتند. در طول آزمون اساتید گروه تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری به عنوان ارزیابان ایستگاه بر عملکرد دانشجویان نظارت داشتند. در پایان نیز تمامی دانشجویان فرم نظرسنجی از نحوه برگزاری آزمون صلاحیت حرفه ای را تکمیل نمودند. لازم به ذکر است این آزمون برای نخستین بار در سطح کشور و به همت دانشکده پرستاری فسا برگزار گردیده است.