• 1402/08/29 - 12:51
برگزاری جشن

برپایی جشن روز پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب(س)

به همت انجمن علمی پرستاری علوم پزشکی فسا و همکاری معاونت فرهنگی، جشن روز پرستار در تاریخ ۲۸ ابان ۱۴۰۲ در سالن بعثت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد. در این مراسم دکتر مجید نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی به همراه جمعی از اساتید، مدیران و مسئولین آموزشی و فرهنگی و دانشجویان پرستاری ورودی ۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ حضور داشتند. در ادامه حاضرین شاهد تلاوت قرآن و هم خوانی سرود جمهوری اسلامی ایران، تقدیر از دانشجویان برتر و فعالین اموزشی، فرهنگی و تحقیقاتی و ورزشی، برگزاری مسابقات مفرح و اهدای جوایز، پخش کلیپ ورودی های مختلف، پذیرایی و برش کیک بودند. همچنین در این جشن، دکتر نقدی، استاد فقیهی و استاد آبادی در خصوص مقام پرستار و شغل پرستاری به سخنرانی پرداختند.