• 1401/06/26 - 19:23
  • - تعداد بازدیدکننده: 186
پیام تبریک

26 شهریورماه، روز ملی فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی مبارک باد

پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری فسا به مناسبت فرارسیدن روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی

رئیس دانشکده پرستاری فسا دکتر مصطفی بیژنی در پیامی ۲۶ شهریورماه روز فوریت های پزشکی و اورژانس  پیش بیمارستانی را به پرسنل فوریت ها تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید و شما این فرصت را بدست آورده اید. پرسنل تلاشگر ودلسوز فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی، فعالیت بدون وقفه شما در طول شبانه روز ، گرما و سرما و شرایط سخت، باعث ایجاد آرامش در میان شهروندان و جامعه می شود که این خود کاری بزرگ و قابل تحسین است. دکتر بیژنی ضمن برشمردن حرفه سخت و طاقت فرسای فوریتهای پزشکی به عنوان فعالیتی جهادگرانه در عرصه سلامت، از پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی به عنوان جهادگران بی منت خط مقدم حوزه سلامت نام برد که آگاهانه و شجاعانه وارد میدان پرمشقت امداد و نجات شده اند و در این راه حتی از بذل جان خویش دریغ نکرده اند. وی در ادامه برای تمامی کارکنان زحمتکش فوریتهای پزشکی سراسر کشور و دانشجویان این رشته، آرزوی موفقیت و پیروزی نمود و از خداوند متعال برای ادامه این مسیر، سلامتی و تندرستی آنان را خواستار شد.

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری
مدیر سایت