• 1403/01/01 - 12:45
پیام تبریک

پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری فسا به مناسبت فرارسیدن سال جدید 1403

دکتر مصطفی بیژنی رئیس دانشکده پرستاری طی پیامی فرارسیدن نوروز 1403 را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

« یا مقلب القلوب و الابصار؛ یا مدبر اللیل و النهار؛ یا محول الحول و الاحوال؛ حول حالنا الی احسن الحال »

سال 1403؛ سال"جهش تولید با مشارکت مردم"

همزمانی آغاز سال نو با ایام پرفضیلت ماه مبارک رمضان که از جلوه‌های پروردگار متعال در جهان هستی و فرصتی ارزشمند برای تازه شدن و باز نگریستن بر چگونه زیستن مان است. با پیوندی که میان سال نو و ماه مبارک رمضان رقم خورده، قرار است بهار طبیعت همزمان با بهار قرآن غبار از دل و جان بندگان و اهل زمین بزداید و زمینه ارتباطی عارفانه را با خالق زمین و آسمان مهیا سازد.

اینجانب فرارسیدن عید نوروز و سال جدید 1403 و تقارن آن با ماه پرخیر و برکت رمضان را به جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی فسا به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشکده پرستاری تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش های ارزشمند و بی دریغ همه اساتید و کارکنان دانشکده در سالی که سپری شده تشکر و قدردانی می نمایم و از درگاه خداوند متعال سالی سرشار از سلامتی، موفقیت و ایامی نیک و پر بار را برای ایشان و خانواده محترمشان مسئلت دارم.