• 1401/09/07 - 09:42
پیام تبریک

پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار

دکتر بیژنی رئیس دانشکده پرستاری طی پیامی فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را تبریک عرض نمودند.

متن پیام به شرح زیر است:

با سلام و درود و صلوات به روح پاک شهدای مدافع سلامت بویژه شهدای جامعه پرستاری.
پرستاری در فرهنگ اسلامی ما جایگاه بسیار رفیعی دارد، هنری بی نظیر و تخصصی بی همتا است. پرستاری تنها مراقبت از مرز حیات بیمار نیست بلکه دمیدن روح زندگی است. پرستاران و سایر رشته های وابسته نقش مهمی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه دارند و یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.بدون تردید مناسبتی شایسته تر از میلاد اسوه صبر و ایثار حضرت زینب کبری (س) بعنوان روز پرستار و به منظور قدردانی از تلاش و کوشش و تکریم این عزیزان نمی توان یافت.
اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
با سپاسگزاری و تقدیر از زحمات معاونین، مدیران محترم گروههای آموزشی، اساتید ارجمند، کارشناسان و همکاران عزیز در دانشکده پرستاری و سایر حوزه های بهداشت و درمان، سلامتی و توفیق همگان را آرزومندم.