• 1401/02/22 - 10:54
مراسم جشن

مراسم جشن روز جهانی پرستار و فارغ‌التحصیلی دانشجویان پرستاری 97

به همت انجمن علمی پرستاری، مراسم روز جهانی پرستار و جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان پرستاری ۹۷ در سالن بعثت برگزار شد.

به گزارش مفدا فسا، مراسم روز جهانی پرستار و فارغ‌التحصیلی دانشجویان پرستاری ۹۷ در سالن بعثت برگزار شد.در این مراسم که در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ و با حضور جمعی از اساتید و مسئولین آموزشی و فرهنگی و همچنین دانشجویان پرستاری ورودی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۷ برگزار شد، حاضرین شاهد هنرنمایی نوازندگانی از دانشجویان پرستاری، برگزاری مسابقات مفرح، تقدیر از دانشجویان برتر پرستاری، پخش کلیپ عکس‌های دانشجویان ورودی‌های مختلف پرستاری و در نهایت اهدا تندیس فارغ‌التحصیلی به دانشجویان ورودی ۹۷ بودند.

گفتنی ست که  در این جلسه، آقای محمد محمدی رابع ، دبیر کل سابق انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا و کارشناس زخم بیمارستان قلب الزهرا شیراز، ضمن ارائه توضیحاتی درباره دوران دانشجویی پرستاری، گذراندن طرح پرستاری و دوره‌های زخم و پانسمان نوین، خبر از برگزاری دوره آموزشی درمان زخم به دعوت دانشکده پرستاری علوم پزشکی فسا در آینده‌ای نزدیک را دادند.

• گروه خبری :