• 1401/03/28 - 13:32
برگزاری جلسه هم اندیشی پژوهشی

سومین جلسه هم اندیشی پژوهشی مسئولین دانشکده پرستاری و پرسنل مرکز فوریت های پیش بیمارستانی برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی پژوهشی مسئولین دانشکده پرستاری و پرسنل مرکز فوریت های پیش بیمارستانی در محل اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی پژوهشی مسئولین دانشکده پرستاری و پرسنل مرکز فوریت های پیش بیمارستانی در تاریخ 28 خردادماه 1401 از ساعت 9 الی 11 در محل اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد. این جلسه با حضور رئیس دانشکده پرستاری، معاون پژوهشی دانشکده پرستاری و جمعی از اعضای هیئت علمی برگزار شد. در این جلسه پیرامون تقسیم وظایف پژوهشی و  نحوه ثبت طرح های پژوهشی مشترک این مرکز و دانشکده پرستاری به بحث و گفت و گو پرداخته شد.در پایان مسئولین دانشکده پرستاری از واحد dispatch مرکز فوریت های پیش بیمارستانی بازدید به عمل آوردند.