• 1401/09/01 - 13:20
برگزاری جلسه معارفه

جلسه معارفه مسئولین دانشکده پرستاری با دانشجویان کارشناسی پیوسته فوریت های پزشکی 1401

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی پیوسته فوریت های پزشکی ورودی 1401 با حضور ریاست دانشکده و مدیرگروه فوریت های پزشکی برگزار شد.

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی پیوسته فوریت های پزشکی ورودی 1401 با حضور ریاست و مدیر گروه فوریت های پزشکی در تاریخ سه شنبه 1 آذر1401 از ساعت 11 الی 12 در محل اتاق ریاست دانشکده پرستاری برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر مصطفی بیژنی، رئیس دانشکده پرستاری ضمن معرفی رشته، دانشجویان را به فعالیت، پویایی، سرعت عمل همکاری، اخلاق محوری و تمرکز بر ارتقاء دانش، تفکر پژوهش و ... تشویق نمودند. بعد از آن جناب آقای فقیهی، مدیرگروه فوریت های پزشکی  دانشجویان را با رئوس برنامه آموزشی دوره کارشناسی پیوسته فوریت های پزشکی و آیین نامه آموزشی دانشکده پرستاری آشنا نمودند. در انتها نیز هر یک از  دانشجویان خود را معرفی و در مورد مهارت و علائق خود صحبت نمودند.