• 1401/09/19 - 15:01
برگزاری جلسه معارفه

جلسه معارفه مسئولین دانشکده پرستاری با دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی 1401

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی 1401 با حضور معاونین دانشکده، مدیرگروه پرستاری و کارشناس بالینی برگزار شد.

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی 1401 با حضور معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیرگروه پرستاری و کارشناس بالینی در تاریخ شنبه 19 آذرماه از ساعت 12/30 الی 13 در محل سالن تحصیلات تکمیلی برگزار شد. در ابتدای جلسه خانم آبادی مدیرگروه پرستاری، ضمن معرفی رشته، دانشجویان را به فعالیت، پویایی، سرعت عمل همکاری، اخلاق محوری و تمرکز بر ارتقاء دانش، تفکر پژوهش و ... تشویق نمودند. بعد از آن سرکارخانم ثابت معاون آموزشی، دانشجویان را با رئوس برنامه آموزشی دوره کارشناسی پرستاری و آیین نامه آموزشی دانشکده پرستاری آشنا نمودند. هم چنین دکتر معتمد، معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن معرفی اداره خدمات دانشجویی، دانشجویان را به بیان چالش ها و مسائل خود تشویق نمودند. در انتها نیز هر یک از  دانشجویان خود را معرفی و در مورد مهارت و علائق خود صحبت نموده و سوالات و ابهامات خود را در ارتباط با موارد آموزشی و فرهنگی مطرح نمودند.

پریسا ثابت سروستانی

پریسا ثابت سروستانی