• 1401/01/30 - 12:21
جلسه شورای آموزشی دانشکده پرستاری

جلسه شورای آموزشی دانشکده پرستاری با موضوع انتخاب مدیرگروه فوریت های پزشکی

جلسه شورای آموزشی دانشکده پرستاری با موضوع انتخاب مدیرگروه فوریت های پزشکی در تاریخ 30 فروردین ماه 1401 از ساعت 11 الی 12 در محل اتاق فکر دانشکده پرستاری برگزار گردید.

در شروع جلسه دکتر بیژنی رئیس دانشکده پرستاری، از زحمات آقای جلال الدین پادام در طول مدت مدیریت ایشان به عنوان مدیرگروه فوریت های پزشکی تقدیر و تشکر نمود. سپس آقای امیر فقیهی را به عنوان مدیرگروه فوریت های پزشکی معرفی نمود که پس از مطرح نمودن موضوع و تبادل نظر و مشورت با سایر اعضای شورای آموزشی، مقررشد دکتر بیژنی نسبت به ابلاغ ایشان اقدام نماید. در پایان نیز تمامی اعضای هیأت علمی و پرسنل دانشکده پرستاری از زحمات آقای پادام تقدیر وتشکر نموده و همچنین برای آقای امیر فقیهی در سمت مدیرگروه فوریت های پزشکی آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند.