• 1401/02/19 - 13:32
برگزاری آزمون آسکی

برگزاری آزمون آسکی درس اصول و مهارت های پرستاری عملی ویژه دانشجویان پرستاری ورودی 1400

آزمون آسکی درس اصول و مهارت های پرستاری عملی ویژه دانشجویان پرستاری ورودی 1400 در تاریخ 19 اردیبهشت ماه 1401 از ساعت 8 الی 14 با حضور 36 نفر از دانشجویان برگزار شد

خانم پریسا ثابت سروستانی مسئول درس اصول و مهارت های پرستاری عملی و مسئول برگزاری آزمون آسکی گفت: شناخته شده ترین روش برای آزمودن مهارتهای بالینی آزمون بالینی ساختاردار عینی ”   OSCE" می باشد که بیش از هر آزمون   بالینی دیگر مورد مطالعه قرار گرفته است این آزمون دردهه 1970 توسط هاردن وگلیسون معرفی شد. آسکی تاکنون در بیش از پنجاه کشور در سراسر دنیا بکار گرفته می شود. با توجه به اهمیت ارزیابی به روش عینی  تصمیم گرفته شد که در دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز این آزمون برای اولین بار برگزار گردد.

وی افزود: این آزمون در تاریخ 19 اردیبهشت ماه 1401 از ساعت 8 الی 14با شرکت 36 نفر از دانشجویان پرستاری ورودی 1400 و در 7 ایستگاه برگزار گردید که خانم ساناز روستا، آقای امیر فقیهی از اساتید دانشکده پرستاری، 3 نفر از دانشجویان پرستاری ورودی 97 و 2 نفر از دانشجویان پرستاری ورودی 98 به عنوان ناظرین آزمون حضور داشتند.همچنین خانم رقیه فیروزیان، مسئول مرکز مهارت های بالینی به عنوان مسئول تدارکات در این آزمون حضور داشتند.