• 1401/02/03 - 10:39
ارائه خدمات جهادی سلامت

ارائه خدمات جهادی سلامت به شب زنده داران شب های قدر توسط دانشجویان پرستاری در مسجد شیرازی ها و مسجدالنبی (ع)

به همت کانون دانشجویی فعالیت های جهادی شهید خضری دانشگاه علوم پزشکی فسا در مسجد شیرازی ها و مسجدالنبی (ع) در لیالی قدر ماه مبارک رمضان توسط دانشجویان پرستاری خدمات جهادی سلامت ارائه شد.

میلاد نجابت دبیر کانون دانشجویی فعالیت های جهادی شهید خضری دانشگاه گفت: انجام تست های غربالگری فشار خون، قند خون و شاخص توده بدنی به همراه آموزش و مشاوره های سلامت از جمله خدمات ارائه شده به مراجعین به ایستگاه سلامت بود.

وی افزود: به حدود 120 نفر از شب زنده داران خدمات جهادی سلامت ارائه شد. خوشبختانه در بخش غربالگری فشار خون، خانم ۷۰ ساله با فشار خون سیستولی 240 میلی متر جیوه شناسایی و اقدامات حمایتی لازم انجام شد و با توجه به نیاز به اقدامات دارویی با ۱۱۵ تماس گرفته  و به صورت فوری به بیمارستان انتقال یافتند.

در این برنامه جهادی آقای فرزاد خسروی مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دانشجویان پرستاری آقایان محمدمهدی مطهری نیا، محمدرضا نعمتی و خانم ها غزل کشاورزیان، محدثه بردبار حضور داشتند.