قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود
.

ماه مهر، ماه بازگشایی مهربانیR04;ها و همزبانیR04;ها، پیشانی گشاده و پرآب و رنگ، لبالب از آگاهی و اشتیاق و امید و آرامش، از فراگیرترین دامنهR04;های دانش و دانایی، فرا میR04;رسد؛ که الهی، برکات و بالندگیR04;ها و برخورداریR04;های آن، بر جان و جهان من و شما، هماره فزون باد!

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان عزیز، اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان پرتلاش دانشکده پرستاری، تبریک عرض می نمایم. امیدوارم سال تحصیلی جدید سالی توام با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشد. بدون شک در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری "سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامگذاری شده است، انگیزه تمام دانشگاهیان و فرهیختگان جامعه جهت تولید علم و فناوری بومی افزایش یافته است که این امر نوید سال تحصیلی پربار و شکوفایی را می دهد.

سال هاست که در کشور عزیزمان ایران، شروع سال تحصیلی با عطر دل انگیز شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس همراه شده است. ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس از خداوند متعال خواستارم تا در سایه توجهات حضرت ولی عصر"عج" و ارواح بزرگ شهدای دفاع مقدس همه ما را در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه های علمی و فرهنگی یاری فرماید.

در همین راستا دانشکده پرستاری فسا آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان عزیز، اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان پرتلاش دانشکده پرستاری، تبریک عرض می نماید.