هفته دولت نمادی از وحدت مردم و دولت بهR04;عنوان یکی از افتخارات انقلاب اسلامی است تمام مسئولان و مدیران باید با تأسی از ویژگیR04;های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت، آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و در راستای سند چشم انداز بیست ساله کشور و تحقق شعار امسال، گام برداشته و زمینه های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را در حیطه های مختلف به ویژه در حیطه علم و دانش و سرافرازی
نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورند.

هشتم شهریور، یادآور کوچ دو پرستوی سبک بال رفته تا افق عرش، رجایی و باهنر است؛ دو معلم بزرگ عمل، نه شعار؛ دو آموزگار وارسته که پیشه شان انسانیت و خلوص بود. به راستی که شهیدان گرانقدر این روز، اسطوره کامل خویشتن سوزی و اخلاص بودند. که مقام معظم رهبری در تبیین شخصیت این دو بزرگوار فرمودند: شهید رجایی و شهید باهنر، حقا" و انصافا" دو چهره انقلابی و مومن و خالص بودند و زندگی و شهادتشان درس آموز بود.

آری بي شك تمام مسئولان و کارکنان مي بايد با تأسي از ويژگي هاي والاي اخلاقي و رفتاري شهيدان رجايي و باهنر، آنان را الگوي هميشگي خود قرار داده و با بهره گيري از رفتار اين شهيدان عزيز و تلاش و كوشش در راه تعالي ميهن اسلامي، و در راستای تحقق اهداف نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان ( سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی)، گام برداشته و زمينه هاي رشد و پيشرفت روزافزون كشور را در حیطه های مختلف به ویژه در عرصه سلامت و سرافرازي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را فراهم آورند.

روز کارمند، تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت بی منت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، ، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر است. ازاین رو، سزاوار است این ایام را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان بکوشیم.

دانشکده پرستاری فسا ضمن گراميداشت هفته دولت كه يادآور خاطره شهداي گرانقدر و الگوهاي اخلاص و خدمتگزاري دولت جمهوري اسلامي( شهيدان رجايي و باهنر) ميR04;باشد ، روز كارمند را به شما كارمندان صديق و پرتلاش دانشگاه تبريك گفته، از درگاه خداوند متعال براي شما آرزوي تندرستي ، بهروزي و موفقيت را دارد.