دانشکده پرستاری - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی فسا

دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی فسا

دانشکده پرستاری - دانشگاه علوم پزشکی فسا




به گزارش
مریم مرادی کارشناس تغذیه آزمایشگاه کنترل موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: آب منبع خوبی برای حفظ سلامتی عمومی و قدرت عملکرد بدن به شمار می رود؛ از این رو نوشیدن آب به میزان لازم به ارتقای سلامتی کمک خواهد کرد . کمبود آب و از دست دادن آب بدن در روزهای گرم به دلیل تعرق و دفع املاح می تواند صدمات بسیار زیادی را به بدن وارد کند.
بنابراین در روزهای گرم تابستان توصیه میگردد:
حداقل 6 تا 8 لیوان آب در روز بنوشید.

مریم مرادی افزود: میوه های تابستانی از جمله هندوانه ،خربزه، طالبی،گیلاس، هلو و زردآلو به دلیل داشتن آب فراوان ،تامین کننده آب از دست رفته بدن هستند. همچنین به دلیل داشتن مواد مغذی از جمله ویتامین ها،موجب شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماریها می شوند.
کارشناس تغذیه آزمایشگاه کنترل موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه گفت : تهیه نوشیدنی از تخم شربت، بهار نارنج، سکنجبین، شاتره، کاسنی، گلاب، آویشن و پونه که طبع خنکی دارند مناسب فصل تابستان می باشد.
وی افزود : مایعات کافئین دار مانند چای و قهوه و نوشابه های گازدار، ادرارآور بوده و آب بدن را دفع می کند، بنابراین بهتر است که از خوردن بی رویه این نوشیدنی ها پرهیز کرد.