tech 2

• انتخاب سرکار خانم دکتر نیکروز به عنوان پرستار نمونه دانشکده پرستاریانتخاب سرکار خانم دکتر نیکروز به عنوان پرستار نمونه دانشکده پرستاری

مراسم  جشن میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار با حضور امام جمعه، هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی، جمعی از مسوولین شهرستان، مدیران و جامعه پرستاری، با تقدیر از برگزیدگان گروه پرستاری شهرستان برگزار گردید. در این مراسم باشکوه از جناب آقای دکتر بیژنی و سرکار خانم دکتر نیکروز از اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری،  تقدیر به عمل آمد. هم چنین سرکار خانم دکتر  نیکروز به عنوان پرستار نمونه دانشکده پرستاری معرفی شده و لوح یادبودی به همین مناسبت به ایشان اهدا شد. این روز فرخنده را به همه پرستاران عزیز شهرستان فسا و به ویژه سرکار خانم دکتر نیکروز تبریک وتهنیت عرض می نماییم و برای ایشان آرزوی سلامتی و شادکامی از خداوند متعال خواستاریم.