اگر میخواهید همه اعضای خانواده سالم بمانند تخم مرغ بخورید.

تخم مرغ تعدادی مواد مغذی طبیعی دارد. یک عدد تخم مرغ دارای ۱۳ ویتامین و مواد معدنی ضروری در مقادیر مختلف پروتئین با کیفیت بالا، چربی های اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها است.مواد مغذی موجود در تخم مرغ R16; به کنترل وزن، قدرت عضلانی، سلامت چشم، کارکرد بهتر مغز و داشتن یک بارداری سالم کمک می کند. تخم مرغ انتخاب مناسبی برای صبحانه است

برای سال جدید تصمیم گرفته اید که سالم تر غذا بخورید؟ یا بهتر بگوییم، تصمیم گرفته اید تا خانوادگی سالم غذابخورید؟ پس باید در طول روز غذاهایی با چربی کمتر و پروتئین بیشتر بخورید! امروز می خواهیم غذایی محبوب و سالم را برای سال جدید به شما معرفی کنیم: تخم مرغ!

۱-تخم مرغ غذایی سرشار از انرژی است و تحقیقات نشان داده که صبحانه هایی پروتئین دار مانند تخم مرغ، اشتهای شما را افزایش می دهند و کنترل خوبی روی آن دارند، باعث می شوند که سلامتی شما افزایش پیدا کند و در رژیم تان شما را یاری می دهند.
شما و خانواده تان با استفاده از تخم مرغ در طول روز انرژی کافی خواهید داشت و روی کارهای تان تمرکز بیشتری دارید، هیچ وقت معنای غذاهای پروتئینی را تا زمانی که به طور مرتب از تخم مرغ استفاده نکرده باشید درک نمی کنید.