• آغاز طرح پایلوت استفاده از نرم افزار گزارش نویسی پرستاری در بیمارستان ولی عصر(عج)آغاز طرح پایلوت استفاده از نرم افزار گزارش نویسی پرستاری در بیمارستان ولی عصر(عج)

نرم افزار گزارش نویسیTebi note با هدف الکترونیک شدن گزارشات پرستاری، پزشکی ،اتاق عمل و هوشبری در دو نسخه بیمارستانی و دانشجویی راه اندازی شده است.این نرم افزار به طراحی جناب آقای کامران رنجبر دانشجوی پرستاری ورودی 95 و ساخت جناب آقای حسین عقلایی، در تاریخ  98/06/23  طی جلسه ای با حضور مترون بیمارستان ولیعصر سرکارخانم مرادی، مسئول بخش و سرپرستار بخش پست سی سی یو، به شکل پایلوت در حال اجرا می باشد.

نرم افزارTebi note به صورت پیش فرض گزارشات رشته های مختلف را در بر دارد که پرسنل با انتخاب گزینه های مورد نظر گزارشات خود بر روی سرور ذخیره میکنند و قابلیت خروجی به صورت اکسل،pdf و word در آن گنجانده شده است.

مزایای نسخه بیمارستانی:

۱.صرفه جویی در زمان پرسنل

۲.صرفه جویی در هزینه های (هزینه خرید کاغذ،بایگانی و...)

۳.قابلیت استفاده از دیتاهای ثبت شده برای انجام طرح های پژوهشی

۴.قابلیت اتصال به پرونده الکترونیک سلامت