در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان فسا از آقایان دکتر علی خانی جیحونی، دکتر یاسر منصوری، دکترمحمدهاشم هاشم پور و خانم سعیده جعفرزاده از اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی فسا تقدیر شد.

به گزارش وب دا؛ فرماندار ویژه شهرستان فسا در مراسم هفته پژوهش گفت: در دنیای امروز رابطه مستقیمی بین فن آوری و پیشرفت در ابعاد اقتصادي، سیاسی، اجتماعی و. ... برقرار است و فن آوری و پژوهش عامل اساسی برای پیشرفت و رفاه محسوب می شود .

سلیمان کرمی افزود: در صورتی پژوهش می تواند موتور محرکه و ضامن توسعه در هر کشوری باشد که بر اساس تقاضای جامعه، بتواند پاسخگوی نیازهای متنوع و مختلف باشد .

وی اظهار داشت: در شهرستان فسا با توجه به برگزاری موفقیت آمیز استارت آپ ویکند توسط شرکت های دانش بنیان فعال و دانشگاه ها و وجود استعدادهای درخشان علمی، جای بسی امیدواری است که بتوان شاهد موفقیت و توسعه چشمگیر در پرتو فعالیت های مبتنی بر دانش و فناوری باشیم .

در پایان این مراسم از 23 پژوهشگر برتر شهرستان با اهداء لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد.

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان فسا با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، روسای دانشگاه های علوم پزشکی، دولتی، پیام نور، آزاد و روسا و پژوهشگران برتر شهرستان به میزبانی دانشگاه فسا برگزار گردید.