جشن خیریه استقبال از عید نوروز برای بیماران اعصاب و روان در بعد از ظهر 18 اسفند ماه در سالن کنفرانس بیمارستان شریعتی فسا با مدیریت دانشجویان کارشناسی پرستاری 92 برگزار شد. در این جشن گروه موسیقی سنتی، با سرپرستی استاد موسوی و تک خوانی موسیقی با گیتار، آقایان ابراهیم خرم و شیبانی نژاد بصورت افتخاری به هنر نمایی پرداختند. بعلاوه مسابقه و پانتومیم اجرا گردید. در این مراسم اساتید هیات علمی دانشکده پرستاری، خانم دکتر فریدونی و آقایان دکتر خانی، دکتر جمشیدی و استاد حریری به عنوان مهمانان افتخاری حضور داشتند.

بخش اعصاب و روان بیمارستان شریعتی فسا دارای 30 تخت اعصاب و روان شامل 18 تخت مردان و 12 تخت زنان بعلاوه اتاق کاردرمانی و تفریحات و اتاق عمل شوک درمانی(ECT)می باشد. این بخش در سال 91-92 با پیگیری های مجدانه خانم دکتر آروین هدایتی و حمایت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی فسا افتتاح و تجهیز گردید. لازم به ذکر است این بخش تنها بخش درمانی ارائه دهنده خدمات بستری و مراقبت روان در استان فارس به جز شیراز می باشد.