حضور فعال اعضا هیات علمی و دانشجویان دانشکده پرستاری در چهارمین کنگره اخلاق پزشکی و پرستاری

چهارمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی و اخلاق پرستاری که دارای امتیازهای بازآموزی و فرهنگی بود به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، مرکز تحقیقات تاریخ و علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی، سازمان پزشکی قانونی و دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز و دانشگاه آزاد در تاریخهای 6 تا 9 بهمن ماه در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد.
در این کنگره خانم دکتر ژیلا فریدونی و آقای غلامرضا حریری اعضا هیات علمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی فسا با سه مقاله شرکت کردند. همچنین با توانمند سازی دانشجویان توسط اعضای هیات علمی، آقای احمدرضا دهقان  دانشجوی ممتاز کارشناسی پرستاری و خانم زهرا اکبرزاده  دانشجوی ممتاز کارشناسی بهداشت در این کنگره مقالاتی بصورت پوستر ارایه نمودند.