tech 2

آرشیو اخبار

در مسير پر فراز و نشيب مجاهدت و مبارزه با ويروس كرونا، گروه پرستاري،  پرستاران، دانشجويان پرستاري و اعضاء هيات علمي پرستاري با ارائه نقش  عالمانه، مبتني بر دانش و اخلاق، حماسه ايي تاثير گذار را خلق نمودند. نكته مهم آن بود كه در اين مسير همواره مورد حمايت هاي رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي مدظله العالي قرار گرفتند. لذا دانشكده پرستاري فسا از تمام پرسنل گروه پرستاري،  پرستاران، دانشجويان پرستاري و اعضاء هيات علمي پرستاري درخواست دارد، كه با شركت در پويش  "پرستار - حامي ولايت" و با شعار اختصاصي" پرستاران تا آخرين نفر، تا آخرين نفس، تحت امر رهبر"، پيام تشكر خود از رهبري و حمايت هاي رهبري را در قالب هاي هنري (عكس، دل نوشته،  فيلم كوتاه، شعر و طراحي)   تا  روز چهارشنبه 17 / 10 / 1399به دبير پويش سركار خانم پريسا ثابت سروستاني با شماره تماس (09171898537) دانشكده پرستاري ارسال فرمايند. لازم به ذكر است كه در آثار نام و آرم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني فسا، دانشكده پرستاري و توجه به شعار لحاظ شود.
به سه اثر برتر منتخب هيات داوران، جوايزي به رسم ياد بود تعلق خواهد گرفت.
اثر برگزيده اول: 5000000 ريال
اثر برگزيده دوم:3000000 ريال