tech 2

آرشیو اخبار

کتاب 'پرستاری ایران در یک نگاه' مجموعه ای است که از 5 فصل  و 4 پیوست تشکیل شده که شامل سرفصل های معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش پرستاری، منابع انسانی پرستاری در بالین، پژوهش در پرستاری و سازمان ها و نهادهای پرستاری می باشد. هدف از تهیه این مجموعه فراهم آوردن اطلاعاتی کلی مربوط به پرستاری کشور، جامعه پرستاری و سیاستگذاران است تا با استفاده از آن، در جهت بهبود وضعیت حرفه و مراقبت های پرستاری تلاش شود. این کتاب به همت معاونت پرستاری تدوین و با پیش گفتاری از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری پرستاری کشور مورخ 6 بهمن ماه 1398 با حضور مقام عالی وزارت بهداشت از آن رونمایی شد.علاقه مندان برای استفاده از این کتاب ارزشمند می توانند فایل زیر را دانلود نمایند.

پیوست ها:

nursing at a glance.pdf حجم فایل:5.04 مگابایت